Kotona kaiken ikää – miten se on mahdollista teknologian keinoin?

Kuuntele

Tampereen Kotitori ja Elisa Oyj järjestävät yhdessä verkossa toteutettavan Digihoivan superviikon 14.–18.6. Viikon aikana pääset kuulemaan eri tavoista, miten teknologialla voidaan tukea kotona asumista.

Viikko toteutetaan kunnille ja kaupungeille kehitetyn ratkaisun, Elisa Digihoivan avulla. Ratkaisu mahdollistaa ikäihmisten pärjäämisen itsenäisesti pidempään. Digihoivan tarkoitus on tukea ikäihmisten asumista kotona ja tarjota ammattilaiselle mahdollisuuden tuen antamiseen jatkuvan ajantasaisen tilannekuvan perusteella.

Klikkaa alla olevia esitysten otsikkoja ja tule kuulemaan, miten tekniikka voi olla apunasi. Nautitaan viikon esityksistä yhdessä!

Tampereen Kotitori on ikäihmisten palvelu- ja neuvontapiste osoitteessa Frenckellinaukio 2 B. Kotitorin neuvontapalvelu tarjoaa ammattitaitosta ja yksilöllistä ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia koko Tampereen ja Oriveden alueilla. Neuvonta on maksutonta.

Palvelupisteen yhteydessä sijaitsee Laitetori, jonne voi tulla tutustumaan kotona asumista, turvallisuutta ja toimintakykyä parantaviin apuvälineisiin ja laitteisiin kodinomaisessa ympäristössä. Laitetorin tavoitteena on tehdä hyvinvointiteknologiaa tutuksi sekä helpottaa teknisten ratkaisujen käyttöönottoa. Laitetorilta voi myös lainata hyvinvointiteknologiaa kotona kokeiltavaksi.

Klikkaa alla olevia otsikoita siirtyäksesi esityksiin verkossa. Kunkin esityksen kesto on noin 35 minuuttia.